Ook ex Alain Clark duikt op in The Voice

Roza had in 2014 een relatie met Clark.© RTL

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland zit vol met bekende namen of deelnemers die BN'ers kennen. Vrijdagavond dook de 26-jarige Roza uit Rotterdam op, ook wel bekend als de ex-vriendin van singer-songwriter Alain Clark.

Suzanne Borgdorff

Roza had in 2014 een relatie met Clark. Het stel ging als vrienden uit elkaar. ,,Het was handig om samen te werken en een relatie te hebben. Op die manier zagen we elkaar wel meer als je het zo druk hebt'', blikte Roza vrijdagavond op de romance terug.De brunette wil uit de schaduw van haar vak als achtergrondzangeres stappen en nu zelf in de spotlights staan. Ze zong naast Clark met soulzangeres Joss Stone.Die kans krijgt ze, want in The Voice draaiden de stoelen van Ali B, Miss Montreal en Guus Meeuwis om. Ali, die als eerste draaide, wordt Roza's coach.Tineke de NooijOok de dochter van Tineke de Nooij was in The Voice te zien. Voor Sara Lee (36) draaide Waylon, tegen verwachting van haar moeder in. ,,Toen ik haar over mijn auditie vertelde, moest ze lachen. Ze vond het niets voor mij.''

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal