Ouders van vermiste kickbokser doen emotionele oproep: “Kom terug jongen. We missen je”

Print
Ouders van vermiste kickbokser doen emotionele oproep: “Kom terug jongen. We missen je”

Afbeelding: Het Nieuwsblad

De ouders van de vermiste Marc De Bonte (26) zijn ten einde raad. Exact een week geleden is hun enige zoon, tevens een succesvolle kickbokser, spoorloos verdwenen. “We willen Marc terug”, zeggen ze.

Het mysterie van de verdwenen kickbokser Marc De Bonte begint stilaan ondraaglijk te worden voor zijn ouders.

Vader Marc De Bonte (56), die dezelfde naam draagt als zijn zoon, en zijn vrouw Christel Van Hove (52) hebben al een week niets meer vernomen van hun enige kind. Marc De Bonte verdween in de nacht van vrijdag 4 november op zaterdag 5 november spoorloos. Zijn auto is zondagavond wel teruggevonden in het Nederlandse Best, de gemeente waar zijn vriendin Marly de Laat woont. Allerlei zoekacties en oproepen leverden voorlopig niets op. De verdwijning van de twintiger is een groot raadsel.

Vader Marc lanceert met trillende stem en met tranen in zijn ogen een ultieme oproep. “Kom terug jongen, want we missen je. Het enige dat we willen, is dat je terug bij ons bent”, zegt hij. De vermiste zoon woont officieel nog in Belgie maar verblijft veel bij zijn vriendin in Best. De sportieveling geeft als personal coach ook twintig uur per week les in een sportschool in Bladel.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →