McDonald's lanceert Nutellaburger

Print
McDonald's lanceert Nutellaburger

Afbeelding: AD

Krijg jij ook al trek bij het zien van deze foto? McDonald's introduceert de Nutellaburger. Enige nadeel: voorlopig is de lekkernij enkel in Italië verkrijgbaar.

De 'Sweety con Nutella' bestaat uit het traditionele hamburgerbroodje, maar in plaats van een lapje vlees ligt er een dikke laag van het populaire hazelnotenchocoladesmeersel tussen. Het broodje heeft zelfs zijn eigen doosje, zoals ook de traditionele burgers dat hebben. 

De Nutellaburger is enkel verkrijgbaar in de McCafes en niet in de restaurants van de keten. McDonald's kondigde de komst van het zoete broodje donderdag aan op hun facebookpagina: ,,Een zacht zoetigheidje is gearriveerd dat je niet zal kunnen weerstaan", klonk het daar. ,,Probeer 'Sweety met Nutella' nu: zacht brood met romig en zoet beleg." 

Pecorino-kaas
Het bericht is inmiddels meer dan vijftigduizend keer gedeeld en heeft al meer dan dertigduizend likes. Het is niet de eerste keer dat de fastfoodketen met nieuwe ingrediënten en recepten. Zo zijn in Italië ook burgers verkrijgbaar met echte pecorino-kaas en bieden ze naast de 'gewone' appeltaart ook tiramisu aan.

De traditionele Big Mac krijgt er ook twee broertjes bij: de kleinere Mac Junior en de extra grote Grand Mac. In Azië staan dan weer gebakken katsuburgers en zwartebonenburgers op het menu.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →