Vrouw ontsnapt maar net aan aanrijding met trein

Print
Vrouw ontsnapt maar net aan aanrijding met trein

Afbeelding: AD

Een vrouw op de fiets is zaterdagnacht op het nippertje ontsnapt aan een aanrijding met een trein op de spoorwegovergang in het Brabantse Oisterwijk. Ze wilde nog even snel oversteken, maar werd verrast door de trein.

De spoorbomen gingen om 23.55 uur dicht, toen de vrouw kwam aanrijden. Ze besloot om de spoorbomen heen te lopen om zo nog over te kunnen steken. De trein was echter sneller dan verwacht bij het oversteekpunt, waardoor de vrouw opzij moest springen. Haar fiets werd geschept door de trein richting Tilburg. Het voorwiel raakte zwaar beschadigd. De vrouw liep zelf lichte verwondingen op.

Boete
Na een behandeling in de ambulance mocht de vrouw naar huis. Ze krijgt wel een boete voor het negeren van de gesloten spoorbomen. Ook de trein heeft schade opgelopen en is naar Tilburg gebracht voor reparatie. Vermoedelijk worden de overige kosten ook op de vrouw verhaald.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →