Lodewijk Asscher brengt bezoek aan Limburg

Lodewijk Asscher, de minister van Sociale Zaken en kandidaat-lijsttrekker voor de PvdA, is in Limburg.
Print

Hij begon 's morgens in Venlo en ging daarna door naar Roermond en Heerlen. In Heerlen maakte hij een stadswandeling. 's Avonds is er een zogeheten Rode Salon in café De Poort in Maastricht.
 

 

Campagnedag in Limburg vandaag. Eerste stop: Venlo-noord. #samenvooruit (foto via @erik_manders op Twitter)

Een foto die is geplaatst door Lodewijk Asscher (@lodewijkasscher) op

Initiatief
Het is een initiatief van een aantal vrouwen van de PvdA in Zuid-Limburg. Met enige regelmaat organiseren zij in een informele sfeer bijeenkomsten over politieke onderwerpen die voor de sociaal-democratie van belang zijn. Tijdens de Rode Salon  kunnen leden en niet-leden Asscher het 'hemd van het lijf vragen'.

Lijsttrekker
Asscher is met huidig PvdA-leider Diederik Samsom de belangrijkste kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de partij bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart. PvdA-leden kunnen tussen 24 november en 7 december hun stem uitbrengen. Op 9 december wordt de uitslag bekend gemaakt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →