Sex and the City krijgt mogelijk vervolg

Print
Sex and the City krijgt mogelijk vervolg

Afbeelding: AD

Het gonst van de geruchten over een spin-off van Sex and the City sinds Kim Cattrall gisteren een bericht op Twitter plaatste. Zij reageerde daarmee op berichten over een dergelijk vervolg in de Amerikaanse talkshow Wendy Show.

,,Ik ben zo ongelofelijk gelukkig en ontroerd", schreef Kim gisteren in een tweet gericht aan talkshowhost Wendy Williams. ,,Ik kan niet wachten om het serieuze werk weer op te pakken en jullie allemaal aan het lachen te maken. Duimen maar!"

Hints
Sinds de aankondiging heeft Kim op Twitter meer hints gegeven naar aanleiding van vragen van haar volgers. ,,Dat is erg lief", schrijft ze in een reactie op een tweet van een fan die zegt dat ze eraan bijdraagt dat Amerika weer belangrijk wordt als ze een spin-off gaat maken.

Kim, die in Sex and the City de rol van Samantha Jones voor haar rekening nam, is niet de eerste die hint op een spin-off van de succesvolle serie. Ook hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker deed dat recentelijk.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →