Weken uitgeschakeld na brute mishandeling 11de van de 11de

Print
Weken uitgeschakeld na brute mishandeling 11de van de 11de

Afbeelding: Peter Schols

Een brute mishandeling op de 11de van de 11de op het Vrijthof in Maastricht heeft voor een jongeman uit Beesel heel vervelende gevolgen gekregen.

Op Facebook roept het 22-jarige slachtoffer op de dader op te sporen van de jongen die hem met een karatetrap snoeihard in zijn kruis schopte. Die oproep is al bijna 1900 keer gedeeld.

Ongenadige karatetrap
Wat een gezellig begin van het Vastelaovendseizoen had moeten worden, eindigde voor hem met een urenlang bezoek aan de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Het ging mis tijdens het optreden van Big Benny, in de buurt van de bar aan de linkerkant van het podium. Daar was een duw- en trekpartij tussen twee tieners. Het slachtoffer probeerde dat te sussen. Een derde jongen kwam naar voren en schopte de Beeselnaar ongenadig in zijn edele delen.

Pijn
Door die karatetrap is de 22-jarige Beeselnaar zes tot acht weken aan huis gekluisterd. Langdurig staan en zitten zijn vanwege de pijn uit den boze, alleen liggen geeft wat verlichting. Of de mishandeling ook op langere termijn gevolgen heeft, is nog niet duidelijk.

De dader was volgens het slachtoffer een jongen van een jaar of 17, met donkerblond haar en een zwart-bruin geruite blouse. "Dus alsjeblieft deel dit bericht zo veel mogelijk! Help mij deze persoon te vinden, want dit mag niet nog een keer gebeuren."