Heeft NASA voor het eerst beelden van een ufo vastgelegd?

Print
Heeft NASA voor het eerst beelden van een ufo vastgelegd?

Afbeelding: HBVL

Camera's op het internationale ruimtestation ISS hebben voor het eerst beelden van een voorbijvliegend ruimteschip vastgelegd. NASA zou echter bewust de bewijzen van buitenaards leven proberen te achterhouden. Dat is althans wat enkele complotdenkers op YouTube zeggen.

Op recente live-beelden van het internationale ruimtestation is te zien hoe een voorwerp razendsnel voorbijvliegt. Het "ruimteschip" werd opgemerkt door ColdPyro, die de video op YouTube postte. 

Net voordat het vreemde object uit beeld verdwijnt, wordt een grijs scherm getoond met de mededeling dat er technische problemen zijn opgetreden. Reden genoeg voor de complotdenkers om te geloven dat NASA de bewijzen van buitenaards leven wil uitwissen. 

Hoewel vele kijkers het voorwerp niet eens hadden opgemerkt, zijn ufojagers ervan overtuigd dat de "fantastische beelden voor het eerst een mysterieus ruimteschip hebben vastgelegd". 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →