Toernooi

© Archief Media Groep Limburg

De tafeltennisbond zag geen heil meer in de regionale schoolkampioenschappen. Een bekend jongerenblad was wel geïnteresseerd en organiseerde een toernooi voor basisscholen in deze regio.

Peter de Vreede

In welke plaats werd dit toernooi gehouden, en wie herkent de trotse winnaars met hun bekers op deze foto uit december 1988?

Reacties kunt u sturen naar peter.devreede@delimburger.nl

Reacties:

Op de foto in de rubriek Kiek van toen staat als vierde van links Peter Honings.Verder kan ik niemand herkennen.Groeten,Harry Honings (vader van Peter)

Beste Peter,Het is in Carperion in Sittard. TTV Kolleberg organiseerde destijds jaarlijks de basisscholen kampioenschappen. Ik ben al bijna 40 jaar lid van deze vereniging, die inmiddels TTV Sittard heet en nog steeds bestaat. Sinds 1991 spelen we in de Vrangendael.Ik ken geen spelers op de voorgrond, maar zie wel bekenden op de achtergrond.Met vriendelijke groet,Hans Frings

Aanvulling: De jeugdspelers op de voorgrond zijn vlnr: Pjotr Goessen, Felix Lebens, ???, Peter Honings, Veronique Kempen en Pieter Ruers.Hans Frings

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal