Oma valt in kinderbed wanneer ze kleinkind te slapen wil leggen

Print
Het leek een simpele opdracht voor grootmoeder Valerie Sharp: haar 11 maanden oude kleindochter Lola in haar bedje leggen. Alleen is "oma Vivi" niet zo groot en moet ze dus een trapje gebruiken. Vorige week vrijdag ging dat eventjes verkeerd. Valerie duikelde samen met Lola in bed. "Ik denk dat ze gewoon eventjes te zwaar werd", vertelde de oma achteraf.

 

Gelukkig belandde de Amerikaanse naast de baby, en niet bovenop haar. "De manier waarop ik haar vasthad, heeft voorkomen dat ik haar op raakte. Het ergste dat er gebeurde, was dat ik de matras deed bewegen, waardoor Lola wakker werd en begon te huilen", aldus de grootmoeder.

De video gaat nu viraal nadat de dochter van Valerie  het tafereel op Facebook postte. "Mijn moeder zei: 'oh my god, iedereen is naar mijn kont aan het kijken'!", aldus de dochter. Valerie zelf ziet er ondertussen de humor van in. "Ik heb mensen kunnen doen lachen met mijn fimpje. Dat kunnen de mensen nu wel gebruiken, dus ik ben er blij om."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →