Sexy Beyoncé-act van Maan verdeelt kijkers Late Night

Print
Sexy Beyoncé-act van Maan verdeelt kijkers Late Night

Afbeelding: ANP

The Voice of Holland-winnares Maan de Steenwinkel (19) gaf een van de meest sexy optredens uit haar carrière, maar dat kon niet iedereen waarderen. In RTL Late Night was te zien hoe de brunette in een deels doorschijnend pakje Crazy In Love zong bij Let's Dance. Mannelijke kijkers roemden de verleidelijke verschijning, maar sommige vrouwen snapten niet wat de zangeres bij het evenement te zoeken had.

Let's Dance is een jaarlijks discofeest in de Amsterdamse Ziggo Dome, waarvan Humberto Tan het gezicht is. Hij presenteerde zijn talkshow dan ook vanuit de concertzaal, waar eerder op de avond de eerste van twee concerten plaatsvond.

Naast muziekicoon Nile Rodgers en popkenner Leo Blokhuis zat vers Voice-talent Maan aan tafel. Zij vertelde hoe bij Let's Dance haar meisjesdroom was uitgekomen om in een spannende outfit een Beyoncé-lied te zingen.

Knapperdepap
In een kort filmpje was te zien hoe de zangeres flink met haar billen schudde en pronkte met haar lange benen. De video verdeelde kijkers op sociale media. ,,Maan, wat ben je toch knapperdepap'', twitterde een mannelijke toeschouwer. ,,Alle mannen worden week van Maan!'', vulde een ander aan.

De critici, opvallend genoeg vooral vrouwen, waren in de meerderheid. ,,Maans versie van Crazy in Love: doe maar niet'', reageerde een twitteraar. ,,Er zat totaal geen power in die paar seconden die ik zag. Totaal geen expressie ook.''

Meerdere kijkers begrepen daarnaast niet waarom een jonge zangeres mocht meepraten over de rijke historie van discomuziek. ,,Zijn de echte en oudere artiesten op?'', vroeg een kijker zich af. ,,Daar hebben we Maan weer. Muziekdeskundige'', twitterde een ander cynisch.

Meezingen
Hoewel hij de tweets tijdens de uitzending niet heeft kunnen zien, nam muziekprofessor Leo Blokhuis het aan tafel toevallig voor Maan op. ,,Ik ken haar al best lang'', zei hij. ,,Ze zingt al vanaf haar twaalfde de discoklassiekers mee.''

De speciale uitzending van Late Night trok 1.330.000 kijkers.