Starbucks komt naar Limburg

Print
Starbucks komt naar Limburg

Afbeelding: iStock

Woensdag werd bekend dat het Outlet Center in Roermond flink gaat uitbreiden. De uitbreiding van het Outlet Center in Roermond levert 600 extra banen op. Het personeelsbestand groeit daarmee naar ruim 3200 medewerkers.

Op de nieuwe 11.500 vierkante meter (een derde van het huidige Outlet) is plek voor zestig nieuwe winkels. Het grootste deel is inmiddels verhuurd, maar welke merken er vanaf 6 april precies bijkomen, wil het Outlet nog niet prijsgeven. 

Verder komt er een aantal nieuwe horecazaken, waaronder de Amerikaanse koffieketen Starbucks en het exclusieve, populaire Aziatische restaurant Wagamama. Het is de eerste Starbucks vestiging die in Limburg haar deuren opent.

Lees ook: Zo gaat het vernieuwde giga-Outletcentrum Roermond eruit zien

Het merkendorp zal, als enige van de 22 outlets van eigenaar McArthurGlen, vanaf april ook bewoond worden. Het gros van de appartementen in complex New Orleans is dan klaar. De ontwikkelaar verwacht dat volgende zomer alle honderd woningen opgeleverd en bezet zijn. „We zijn erg benieuwd hoe dit uitpakt”, zegt Bauwens. „We laten ons verrassen.” 

Een deel van de bewoners heeft een balkon grenzend aan de winkelstraat, een ander deel kijkt aan de achterkant uit over de Maas. 
 

 

Lees het complete artikel in de krant van vandaag.

Al abonnee? klik hier om naar de digitale krant te gaan.

Nog geen abonnee en verder lezen?
Probeer de digitale krant dan 4 weken gratis!

Probeer nu