Enorme ravage op A28: groot ongeluk met meerdere vrachtwagens

Print
Enorme ravage op A28: groot ongeluk met meerdere vrachtwagens

Afbeelding: AD

Op de A28 is donderdagavond een groot ongeluk gebeurd met drie vrachtwagens. Dat gebeurde tussen Amersfoort en Utrecht ter hoogte van de afslag Den Dolder. De politie laat weten dat er drie mensen gewond zijn geraakt, de chauffeurs van de vrachtwagens. De weg is tot zeker na middernacht afgesloten.

Twee van de gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht, een derde chauffeur zit bekneld in zijn cabine. De brandweer is bezig hem te bevrijden.

Volgens de VerkeersInformatieDienst VID is een van de voertuigen, een tankwagen, gekanteld. De gehele rijbaan ligt bezaaid met rommel.

Verkeer tussen Amersfoort en Utrecht kan de A28 voorlopig beter mijden. Omrijden gaat het best via Hilversum over de A1 en A27.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen