'Kanye West is er veel slechter aan toe dan gedacht'

Print
'Kanye West is er veel slechter aan toe dan gedacht'

Afbeelding: EPA

Kanye West lijkt voorlopig niet naar huis te kunnen. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ is de rapper er een stuk slechter aan toe dan tot nu toe werd gedacht. Vrienden en familieleden hadden hem voor het weekend thuis willen hebben in verband met Thanksgiving, maar dat is niet gelukt.

Kanye werd afgelopen week opgenomen in het UCLA Medical Center. Hij leek aanvankelijk tegen een psychose aan te hikken door ernstig slaapgebrek en uitdroging, maar de problemen zijn volgens bronnen veel groter. Volgens een bekende van de rapper zijn de problemen zelfs zo groot dat zijn verzekering voor de kosten van de 21 geannuleerde concerten moet opdraaien. Dat geeft, zo stelt de bron, aan dat het niet om een tijdelijke inzinking gaat.

Het is niet duidelijk hoe lang Kanye nog in het ziekenhuis moet blijven. Zijn vrouw Kim Kardashian staat er op dat hij voor het weekeinde weer thuis komt, maar ze lijkt daarin niet haar zin te gaan krijgen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →