Fans van Feyenoord "schofferen" stewardess in vliegtuig

Print
Fans van Feyenoord "schofferen" stewardess in vliegtuig

Afbeelding: Nieuwsblad

Feyenoord ging donderdag met 4-0 de boot in tegen Manchester United maar de fans van de Rotterdamse club maakten indruk in Engeland. En er was deze keer geen sprake van hooligans die de sfeer verpesten, al waren ze op het vliegtuig toch weer nét iets te enthousiast...

Voor de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United en dus nog voor de pijnlijke 4-0-cijfers, zat de sfeer er goed in bij de Rotterdammers.

Met 7.000 waren ze in het centrum van Manchester en de Feyenoord-fans lieten zich duidelijk horen. De Engelsen waren zowaar onder de indruk:


Wie ook onder de indruk was, was de stewardess van het KLM-vliegtuig die de ondankbare opdracht kreeg om de (aangeschoten?) bende de veiligheidsvoorschriften uit te leggen voor te kunnen opstijgen richting Manchester. De dame in kwestie zelf kon er nog om lachen, haar collega die de tekst aan het voorlezen was zag er niet echt de humor van in. Ook enkele Nederlandse kranten veroordeelden de actie door te stellen dat de fans de stewardess in kwestie "schoffeerden".

 

Hoe dan ook: de actie is zeker heel wat vredelievender dan het laatste feit waarmee de Feyenoord-fans in het nieuws kwamen. Vorige week doken nog beelden op van hooligans die een 10 jaar oude vete uitvochten in een schokkende veldslag: