VIDEO: Hans Kraay jr. loopt weg tijdens Voetbal Inside

© RTL

Hans Kraay jr. (56) heeft Voetbal Inside-presentator Wilfred Genee en vaste gasten Johan Derksen en René van der Gijp gisteren verbaasd achter gelaten. Net voor het tweede reclameblok besloot de analist op te stappen. Hij moest in het derde gedeelte plaatsmaken voor oud-voetballer Johnny Rep, maar ging er al vroegtijdig ervandoor.

AD

Kraay jr. besloot de camera te pakken op het moment dat Genee hem vraagt of zijn uitdrukking 'dolleduikavond' in de Van Dale moet. Hij richtte zich tot zijn vrouw Sophie en kondigde aan nu al te vertrekken: ,,Ik kom eraan. Het wordt een vroege dolleduikavond. Het wordt een half uurtje eerder." Daarop bedankte hij de heren aan tafel en stond op.Vlak voordat Kraay jr. de studio uitliep, zwaaide hij nog even met het boek dat over hem gemaakt is. ,,Sinterklaas, allemaal een leuk boekje kopen." Daarna gaf hij Rep een hand en roept 'de groeten'. Hij kwam nog even terug om Derksen een hand te geven en verdween dan achter de schermen.,,Hoe oud is die nou?" vroeg Genee zich af. ,,Nou volwassen wordt hij nooit", counterde Derksen. ,,Hans slaagt er altijd in om nog gekker te doen dan wij." Van der Gijp grapte: ,,Toch ben ik blij dat hij weg is." Waarop de besnorde analist zei: ,,Hij kan nog terugkomen." Kraay jr. kwam inderdaad nog even voor de camera en ging er vervolgens definitief vandoor.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal