Omgekomen speler wist net dat hij vader zou worden

© ANP

Het medisch team van het San Juan de Dios ziekenhuis bekommert zich over de 27-jarige Braziliaanse voetbal speler Alan Ruschel.© ANP

thumbnail:
thumbnail: Het medisch team van het San Juan de Dios ziekenhuis bekommert zich over de 27-jarige Braziliaanse voetbal speler Alan Ruschel.

Een chartervliegtuig met aan boord 81 inzittenden is neergestort in Colombia. Dat melden de luchtvaartautoriteiten van het departement Antioquia. Aan boord van het toestel bevonden zich in ieder geval de spelers en staf van het Braziliaanse voetbalteam Chapecoense. Volgens de politie hebben zes mensen de ramp overleefd, 75 mensen kwamen om. Volg de ontwikkelingen in ons blog.

Redactie

Lees ook: De tragische voorgangers van het gecrashte voetbalteam

Chapecoense-voetballer Alexis Viera postte vlak voor de vlucht nog een foto van zijn collega's en stafleden op Twitter. © Alexis Viera

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal