Kings of Leon naar Rock Werchter

© Koen Bauters

Het affiche van Rock Werchter 2017 heeft opnieuw een aanvulling gekregen, en wat voor één. De Amerikaanse rockers van Kings of Leon komen met een nieuwe plaat onder de arm naar het festival.

HBVL

Je kent ze wellicht vooral van wereldhit Sex On Fire, maar Kings of Leon heeft de voorbije jaren tal van hits gescoord. Ook live tonen ze zich telkens in goede doen, onder meer al enkele keer op het hoofdpodium van Rock Werchter.

De Amerikaanse rockers - bijna allemaal telgen van de familie Followill - komen op donderdag 29 juni naar Werchter. Op die dag is Arcade Fire de headliner. Inmiddels hebben de volgende bands al hun komst naar Rock Werchter 2017 bevestigd: Foo Fighters, Radiohead, System Of A Down, Linkin Park en Blink-182.

Meer info en tickets vind je op de website van Rock Werchter, dat dit jaar plaatsvindt van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal