VIDEO Vrouw (18) wil geldzorgen ouders wegnemen: 'een miljoen voor mijn ontmaagding'

© AD

De kijkers van de Britse ochtendshow This Morning wisten even niet wat ze hoorden toen Aleexandra Khefren (18) vertelde dat ze haar ontmaagding veilt. ,,Ik verkoop het om een nieuwe woning te kunnen kopen voor mijn ouders. In februari worden ze hun huis uitgezet. Ik vraag een miljoen euro. Zelf weten ze hier niets van."

AD

De 18-jarige vrouw vond naar eigen zeggen inspiratie bij de klassiekerIndecent Proposal, waarin een miljardair aan een jongevrouw een miljoen euro biedt in ruil voor één nacht vol passie met haar.

Iemand die zo veel geld heeft, zal wel geen problemen kennen en een goede man zijn

,,Ik was 15 toen ik die film op tv zag. Misschien lukt mij dat ook als ik mijn maagdelijkheid beschikbaar stel", aldus Khefren. ,,Ik heb al meisjes gezien die zichzelf verkochten voor vier miljoen euro of nog meer. Het is een strijd tegen de klok, want mijn ouders staan bijna op straat. Een deel van het geld zal ik ook gebruiken om te gaan studeren aan de universiteit van Oxford."

Geen soa-testDe Britse moest eerst van het online escortbureau dat de veiling organiseert via een test bewijzen dat ze nog wel degelijk maagd was. Aan de gelukkige winnaar stellen de bazen van de site geen eisen. Zo wordt deze onder meer niet op soa's getest. Ook wilden de eigenaars van de site ook eerst de helft van de totale opbrengst opstrijken, maar nu zijn ze al tevreden met twintig procent. Allemaal alarmbellen waar presentatoren Holly Willoughby en Phillip Schofield zich zorgen over maken. Aleexandra doet er luchtig over. ,,Waarschijnlijk zal ik hem ook eerst laten testen, daar had ik nog niet bij stilgestaan. En iemand die zo veel geld heeft, zal wel geen problemen kennen en een goede man zijn", luidde haar onthutsende antwoord.

Dit is voor mij puur zakelijk, het heeft niets met emoties te maken. Als ik vooraf een glas wijn drink, red ik het wel

Helemaal gek,,Als vader moet ik de vraag stellen", onderbrak Scofield haar. ,,Ben je helemaal gek geworden? Je hebt niet eens nagedacht over de vraag of dit allemaal wel gezond en veilig is. Waar ben je mee bezig?" Aleexandra benadrukte dat haar ouders op de eerste plaats komen. ,,Ik heb hen wijsgemaakt dat ik als model op de catwalk ga lopen. Mijn vader is een heel strenge man, hij zou hier anders nooit akkoord mee kunnen gaan. Hopelijk zullen ze er nooit achter komen."

Glas wijnDe Britse zweert dat ze haar belofte zal nakomen. Het uiterlijk van de winnaar speelt daarbij geen rol. ,,Dit is voor mij puur zakelijk, het heeft niets met emoties te maken. Als ik vooraf een glas wijn drink, red ik het wel."

De presentatoren vroegen of de jongedame nog goede raad had voor lotgenotes die in dezelfde uitzichtloze situatie verzeild zijn geraakt. ,,Als het om een noodgeval gaat en je heel snel geld nodig hebt, is er geen andere oplossing", aldus Aleexandra.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee