Telstar legt shirt en contract klaar voor Van der Vaart

© AD

Telstar heeft gretig gebruik gemaakt van een, al dan niet serieus bedoelde, opmerking van Rafael van der Vaart in een groot interview met Helden. De 109-voudig international zei daarin dat hij zo lang mogelijk wil blijven voetballen, bijvoorbeeld bij Telstar.

AD

De club uit de Jupiler League besloot meteen actie te ondernemen en stelde een contract op voor Van der Vaart en liet ook al een shirt bedrukken met daarop diens naam.'Wijsheid komt met de jaren, wij zijn klaar voor je komst!', schreven de 'Witte Leeuwen' vandaag op Twitter in een berichtje aan Van der Vaart. De 33-jarige middenvelder speelt momenteel in Denemarken bij FC Midtjylland. In het dubbelinterview in Helden met zijn vriendin Estavana Polman, die in Denemarken handbalt, zei Van der Vaart zo lang mogelijk te willen blijven voetballen.'Totdat ik het niet meer kan. Ik ga ervan uit dat ik nog op een behoorlijk niveau mee kan als ik weer helemaal wedstrijdfit ben. Als ik op mijn 39e denk: ik wil nog even lekker bij Telstar voetballen, dan zou ik dat niet laten.' Een contract en shirt met rugnummer 39 liggen al klaar in Velsen-Zuid.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee