Knapste koppel ter wereld krijgt bakken kritiek

Print
Knapste koppel ter wereld krijgt bakken kritiek

Afbeelding: Instagram

Toen dit paar vorige week hoge toppen scheerde in de bodybuilding-wedstrijd Mr & Mrs World Classic, werden ze in de pers gebombardeerd tot het “mooiste koppel ter wereld”. Op sociale media kregen de twee echter meteen een hele lading kritiek over zich heen over hun veel te witte tanden en de nogal oranje tint van hun huid.

De Britse pers had het na de overwinning van het koppel meteen over “het knapste koppel ter wereld”. Een term die de twee nooit in de mond genomen hadden. “We zijn de meest bescheiden mensen en iedereen die ons kent zal dat bevestigen. We hebben nooit beweerd dat we “het knapste koppel” zijn of dat we op straat tegengehouden worden, maar we krijgen wel complimentjes voor ons harde werk en onze verwezenlijkingen. Ik denk niet dat dat iets slechts is”, reageerde Mel op de heisa.

Succesverhaal
“Het artikel had een succesverhaal moeten zijn, we hebben samen hard gewerkt voor deze show en het was een eer om het podium te delen met de liefde van mijn leven.”

Anderhalf jaar geleden leerden Mel en James elkaar kennen tijdens een fotoshoot. Hun liefde voor fitness zorgde meteen voor een raakpunt, maar Mel wilde na alle kritiek toch verduidelijken dat hun hele leven er niet om draait. “We houden ervan om voor onszelf te zorgen, er goed uit te zien en ons goed te voelen, maar we zijn ook meer dan gelukkig als we zonder nep kleurtje, zonder make-up en in onze pyjama in bed pizza of ijsjes zitten te eten.”

Normale mensen
“Je moet onthouden dat dit de voorbereiding was naar een wedstrijd, de rest van het jaar zijn we gewoon twee normale, gelukkige mensen die elkaar graag zien en tijd met elkaar, familie en vrienden doorbrengen.”

Tenslotte had ze nog een directe boodschap aan iedereen die zijn kritiek spuide: “Te veel mensen kijken te snel naar negatieve dingen in plaats van het positieve proberen te zien. Ik ben heel trots op ons en op wie we zijn, en het maakt niet uit wat anderen veronderstellen.”