Vader krijgt massaal steun na onverwacht overlijden dochter

Vader krijgt massaal steun na onverwacht overlijden dochter

Tommy samen met zijn dochter Clare. Afbeelding: Facebook

Een vader wordt op het internet overspoeld met steunbetuigingen en warme woorden nadat hij een hartverscheurend bericht postte op Facebook over het onverwachte overlijden van zijn dochter. Clare McSorley (18) uit het Noord-Ierse Omagh stierf dinsdag. En dat verscheurt haar vader van verdriet.

,,Ik weet hoe je de meeste kapotte dingen kan herstellen, zoals een wasmachine, lichten of een auto", schreef Tommy, een vader van drie, op Facebook. ,,Ik weet dat ik veel vraag, maar ik betaal iedereen wat hij maar wil als hij me kan zeggen hoe je een gebroken hart repareert. Dat van mij is gisteren gebroken door de plotse dood van mijn ongelofelijk mooie, liefdevolle, zorgzame dochter Clare." 

Het meisje was erg sportief en speelde op haar vijftiende al op een hoog niveau bij het Tyrone Ladies Gaelic Football. Nu was ze actief bij Drumragh Sarsfields GAC. Over de omstandigheden van haar dood is niet veel duidelijk, maar volgens de politie wordt die niet als verdacht gezien. 

Likes
Haar vader bedankte in zijn post ook iedereen die hem steunt. ,,Mijn berichtje werd gedeeld door de ploeg van Clare en binnen de vier uur had het al 4.000 likes en 300 steunbetuigingen. Die worden enorm gewaardeerd", schreef hij nog. ,,Aan alle andere mensen die lijden: doe dat alsjeblieft niet in stilte en laat iemand weten hoe je je voelt. Het is oké om je niet oké te voelen. Mijn dochter droeg de last van de wereld op haar schouders en wilde niet dat iemand zich zorgen maakte. Ze had zoveel pijn en frustratie in zich op het einde en dat doet nog het meeste pijn."

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →