Belg vist bout uit wortelpuree Delhaize

© Xavier Coppens

Een man uit de Vlaamse stad Harelbeke is op een opmerkelijk voorwerp in zijn magnetronmaaltijd gestuit. Hij viste een vijf centimeter lange bout uit een portie wortel-aardappelpuree die hij in de plaatselijke Delhaize had gekocht.

AD

,,Ik wilde de puree opwarmen in de magnetron. Ik deed een deel van de portie in een Tupperwarepotje, maar stootte op iets hards. Ik haalde tot mijn grote verbazing een grote bout uit die puree'', vertelt de man die anoniem wenst te blijven aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. De puree was bedoeld voor zijn dementerende ouders. Samen met zijn twee zussen zorgt hij voor zijn ouders die nog zelfstandig thuiswonen. ,,Gelukkig was ik in de buurt. Stel je voor dat een van hen die bout in zijn mond kreeg.'' Ook laat de man weten een klacht in te dienen bij Delhaize met de vraag hoe het ding in het product is beland.Woordvoerder Roel Dekervel kan geen pasklaar antwoord geven, maar onderzoekt wat er precies fout is gegaan.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee