Guns N' Roses naar Nijmegen

© ANP

Guns N' Roses komt weer naar Nederland. Op 12 juli speelt de legendarische rockband in het Goffertpark in Nijmegen, meldt concertorganisator Mojo. De kaartverkoop begint vrijdag.

ANP

Het concert maakt deelt uit van Guns N' Roses' Not In This Lifetime-wereldtournee waarvoor dit jaar al meer dan twee miljoen tickets werden verkocht. In 2017 worden nog eens dertig stadionshows in Europa en de Verenigde Staten gedaan.

Zanger Axl Rose, gitarist Slash en bassist Duff McKagan stonden tot dit jaar ruim twee decennia lang niet meer met elkaar op een podium. In 2010 was de band voor het laatst in Nederland. Toen werd een show in het GelreDome in Arnhem gegeven. In 2006 gaf Guns N' Roses ook een concert in het Goffertpark.

Guns N' Roses werd eind jaren tachtig en begin jaren negentig bekend met hits als Sweet Child o' Mine, Paradise City, Knockin' on Heavens Door, Live and Let Die en November Rain.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee