Verkoopster lacht koppel met goedkope trouwringen uit

© AD

Ariel en haar vriend Quinn besloten te trouwen, ondanks dat ze allebei moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Het koppeltje ging naar een juwelier, maar omdat hun portemonnee geen dure juwelen toeliet, kocht Quinn voor zijn geliefde een ring van 130 dollar (122 euro). De verkoopster besloot echter de pret te bederven door het koppel uit te lachen.

AD

Ariel Desiree McRae en haar vriend Quin uit de Amerikaanse staat Tennessee zijn sinds hun eerste date tot over hun oren verliefd op elkaar. Rijk zijn ze niet, maar dat houdt hen niet tegen om toch te trouwen. ,,We konden gewoon niet meer wachten.",,Quinn schraapte net genoeg geld bij elkaar om twee ringen te kopen bij Pandora", schrijft Ariel op Facebook. Een verkoopster van de sieradenketen was met het stel bezig, toen een andere verkoopster even poolshoogte kwam nemen. Zij haalde vervolgens hard uit naar het koppel. ,,Kunnen jullie geloven dat sommige mannen zulke ringen kopen als trouwring? Hoe zielig.'',,Het gezicht van mijn vriend werd getekend door verdriet", schrijft Ariel. En dat terwijl Quinn zich volgens zijn vriendin al slecht voelde, omdat hij geen duurdere ring kon kopen. ,,Hij vroeg me elke keer of ik wel gelukkig was met de ringen. Hij was zo bang dat hij me niet gelukkig genoeg kon maken."LiefdeAriel liet het er niet bij zitten. ,,Het is niet de ring die telt, maar de liefde die daarachter zit", zei ze tegen de verkoopster. Ariel en Quinn kochten vervolgens toch de ringen en verlieten de winkel. ,,Ik zou nog met deze man trouwen, al had hij me een ring van 25 cent uit een kauwgombak gegeven."Het bericht van Ariel werd op Facebook al meer dan 60.000 keer geliket en meer dan 50.000 keer gedeeld. Ariel is overdonderd door alle positieve reacties en lieve berichtjes.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee