Man voor altaar: bruid sterft bij helikoptercrash

Print
Man voor altaar: bruid sterft bij helikoptercrash

Afbeelding: The Mirror/Kaltura

Als jong meisje droomde Rosemere do Nascimento Silva al van een trouwfeest met een helikopter. Helaas werd het in werkelijkheid een nachtmerrie. Op amper anderhalve kilometer van het altaar kwam de vrouw om in een zware crash, terwijl haar vriend nietsvermoedend op zijn bruid stond te wachten.

De 32-jarige Braziliaanse had alles tot in de puntjes voorbereid. Ze wilde haar vriend Udirley Damasceno verrassen terwijl hij en 300 genodigden voor het altaar stonden te wachten in de buitenwijken van Sao Paulo. Maar in plaats daarvan sloeg het noodlot toe en kwam ze samen haar broer, de piloot en de fotografe om in de helikopter.

Damasceno vernam het nieuws achteraf bij de priester en verkeerde meteen in shock. De hulpdiensten probeerden de inzittenden nog te redden, maar tevergeefs. Momenteel wordt nog onderzocht wat de crash veroorzaakte.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →