Twee aanhoudingen in zaak ontvoerde man

De politie deed onderzoek op de Lieringsedijk in Best naar aanleiding van een mogelijke gijzeling

De politie deed onderzoek op de Lieringsedijk in Best naar aanleiding van een mogelijke gijzeling© ANP

De politie heeft twee mannen aangehouden voor vermoedelijke betrokkenheid bij de gijzeling van een man uit Veldhoven. Het slachtoffer blijkt dinsdag in het bosgebied van Best te zijn mishandeld, meldt de politie vandaag.

ANP

Het duo komt uit Valkenswaard en zijn 24 en 25 jaar. De ontvoering van een man uit Veldhoven heeft volgens de politie te maken met een conflict in het criminele milieu.Een voorbijganger waarschuwde de politie eerder dat in het bos aan de Lieringsedijk iemand in elkaar werd geslagen. Agenten gingen er snel naartoe en vonden het slachtoffer. Hij vertelde door meerdere mannen vanuit Veldhoven te zijn meegenomen naar het bos en daar te zijn mishandeld. Hij liep enkele verwondingen op, waaraan hij ter plaatse door ambulancepersoneel werd behandeld.Het onderzoek in het bos en verklaringen van het slachtoffer leidden de politie naar het duo uit Valkenswaard. Ze zitten op dit moment nog vast. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee