Horner waarschuwt: Verstappen wordt alleen maar beter

© ANP

Christian Horner heeft een onheilspellende mededeling voor de coureurs in de Formule 1. ,,Max Verstappen wordt alleen maar beter."

Redactie

,,Hij krijgt steeds meer ervaring", zo vertelt de teambaas van Red Bull tegen Motorsport. ,,Hoe meer ervaring hij krijgt, hoe beter hij wordt."Horner noemt het debuutseizoen van Verstappen bij Red Bull zeer indrukwekkend. ,,Hij sprong in de auto en won gelijk zijn eerste Grand Prix. Daarna eindigde hij nog een paar keer op het podium. Niet alleen Barcelona (waar Verstappen won red.) sprong er boven uit, want hij was erg goed in Montreal. Briljant op het natte Silverstone, erg sterk in Oostenrijk en hij reed een geweldige Grand Prix van Japan. Ook in Mexico was hij goed.",,Met zijn ijzersterke races in Brazilië en Abu Dhabi heeft hij aangetoond de man van de toekomst te zijn."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee