Martine Hafkamp keert terug in GTST

© ANP

Inge Ipenburg gaat als superbitch Martine Hafkamp weer een hoofdrol spelen in de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden. De komst van het personage werd vandaag op toepasselijke wijze bekendgemaakt op een oude veepont in Amsterdam. Op die manier vertrok Hafkamp ooit uit de succesreeks.

Redactie

De zender had vorige week al aangekondigd dat er iemand uit onverwachte hoek een woning zou betrekken in het fictieve plaatsje Meerdijk. Een persoon die het leven van vele anderen op zijn kop gaat zetten en regelmatig in café De Koning en hotel De Rozenboom te vinden zal zijn. Vervolgens begonnen trouwe kijkers driftig te speculeren over wie de nieuwe bewoner zou kunnen zijn. De geruchten varieerden van superbitch Martine Hafkamp (Inge Ipenbrug) tot Lieke van Lexmond die ooit het personage Charlie Fischer voor haar rekening nam.Er zijn de laatste tijd veel nieuwe gezichten in GTST te zien. Eerder doken Hugo Metsers III en Britt Scholte als Marcus en Kimberly Sanders op in het soapdorpje. Binnenkort maken ook Beau Schneider (Tim Loderus) en Ferry Doedens (Lucas Sanders) hun rentree.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee