Martine Hafkamp keert terug in GTST

Print
Martine Hafkamp keert terug in GTST

Afbeelding: ANP

Inge Ipenburg gaat als superbitch Martine Hafkamp weer een hoofdrol spelen in de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden. De komst van het personage werd vandaag op toepasselijke wijze bekendgemaakt op een oude veepont in Amsterdam. Op die manier vertrok Hafkamp ooit uit de succesreeks.

De zender had vorige week al aangekondigd dat er iemand uit onverwachte hoek een woning zou betrekken in het fictieve plaatsje Meerdijk. Een persoon die het leven van vele anderen op zijn kop gaat zetten en regelmatig in café De Koning en hotel De Rozenboom te vinden zal zijn. Vervolgens begonnen trouwe kijkers driftig te speculeren over wie de nieuwe bewoner zou kunnen zijn. De geruchten varieerden van superbitch Martine Hafkamp (Inge Ipenbrug) tot Lieke van Lexmond die ooit het personage Charlie Fischer voor haar rekening nam.

Er zijn de laatste tijd veel nieuwe gezichten in GTST te zien. Eerder doken Hugo Metsers III en Britt Scholte als Marcus en Kimberly Sanders op in het soapdorpje. Binnenkort maken ook Beau Schneider (Tim Loderus) en Ferry Doedens (Lucas Sanders) hun rentree.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →