Automobilist rijdt door na doodrijden vrouw

De politie verricht onderzoek nadat een vrouw overleed bij een aanrijding op de Huisdreef. De dader is doorgereden.

De politie verricht onderzoek nadat een vrouw overleed bij een aanrijding op de Huisdreef. De dader is doorgereden.© Palko Peeters

In Ulvenhout, bij Breda, is een oudere vrouw op een fiets overleden nadat ze was aangereden door een auto. De bestuurder is doorgereden. De politie heeft een oproep verstuurd via Burgernet en vraagt mensen uit te kijken naar de auto, een zilvergrijze VW Golf, die schade rechtsvoor heeft.

AD

Hulpdiensten hebben nog geprobeerd de vrouw te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.De vrouw kwam vanuit de Huisdreef en werd geschept door de auto die uit de Rouppe van der Voortlaan kwam. De straat is vanwege het politieonderzoek afgezet.OnderzoekDe politie is met een tiental mensen ter plaatse om onderzoek te doen. De politie heeft met twee getuigen gesproken, een van hen is mee naar het bureau om uitgebreid verslag te doen. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee