Man (23) nog vast voor doodrijden meester Bert en vrouw

Print
Man (23) nog vast voor doodrijden meester Bert en vrouw

Afbeelding: AD

De 23-jarige man die heeft bekend dat hij in oktober op de Bredaseweg in Tilburg de Dordtse leraar Bert van der Veeken en zijn vrouw Henriëtte heeft doodgereden, blijft in voorarrest tot de eerste openbare behandeling van zijn strafzaak.

De rechtbank in Breda verlengde zijn hechtenis donderdag met twee maanden. Een nieuw verzoek om vrijlating, wees de rechter af.

De Tilburger heeft bekend dat hij achter het stuur zat toen de 62-jarige man en zijn 59-jarige vrouw op de drukke Bredaseweg werden aangereden. Hij wordt beschuldigd van doodslag.

Het echtpaar uit Rijen was op slag dood. De bestuurder van de auto ging er na het fatale ongeval vandoor. Zijn broer, eigenaar van de auto, werd opgespoord en aangehouden en de hoofdverdachte meldde zich later op het politiebureau.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →