Extra sporenonderzoek na dood kickbokser Marc de Bonte

© AD

De politie heeft deze week extra sporenonderzoek verricht in de omgeving van de plek waar de Belgische kickbokser Marc de Bonte twee weken geleden dood werd aangetroffen. Duikers hebben gisteren nog gezocht in het Wilhelminakanaal waar de man op 24 november werd gevonden en een drone heeft luchtopnamen gemaakt.

Redactie

De Bonte (26) verdween op 5 november. Hij was op een feestje van zijn sportschool en vertrok toen naar een vriend in Turnhout. Vanuit daar stuurde hij een bericht aan zijn vriendin in Best dat hij op weg was naar haar. Hij kwam nooit aan. Zijn auto werd leeg teruggevonden in de buurt van het Wilhelminakanaal in Best. De oorzaak van zijn overlijden is nog steeds niet duidelijk. De sectie op zijn lichaam heeft geen uitkomst geboden en op basis van de eerste resultaten van het toxicologisch onderzoek is een nadere analyse nodig, maakte de politie vandaag bekend.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee