Tv-klusser Thomas gaat los met dubbelzinnige teksten

© Screenshot RTL

Eigen Huis & Tuin-klusjesman Thomas Verhoef (36) heeft mede-presentatrice Evelyn Struik en weekgast Nicolette Kluijver tijdens de opnamen van het programma het schaamrood op de kaken bezorgd met een paar wel heel dubbelzinnige opmerkingen. Thomas legt in de aflevering van zaterdag - waarin Nicolette's privétuin flink onder handen wordt genomen - met schunnige woorden uit hoe hij een flinke houten paal in beton vastzet.

Tom Tates

Het fragment begint al goed als de voice-over opmerkt dat Thomas deze week 'zijn handen vol' heeft aan het maken van een voet voor een lamp die boven de tuintafel komt. Vervolgens komt de klusser in beeld met op dat moment al een vage glimlach op de lippen. En dan begint het verbale spektakel. Thomas, terwijl hij de werkwijze 'netjes' demonstreert: ,,Je moet natuurlijk nooit je paal ergens zonder bescherming in stoppen.'' Hij legt uit dat het uiteinde van de paal, voordat deze in beton wordt gegoten, moet worden bedekt met een plastic zak. ,,Anders trekt het vocht uit het beton in de paal...'' VoelenVervolgens vraagt hij vriendelijk en met pretoogjes aan Evelyn en voormalig Spuiten & Slikken-gezicht Nicolette of ze hem even willen helpen 'met het vasthouden van de paal'. Tegen Evelyn: ,,Het duurt ongeveer 15 minuten voordat deze paal hard wordt...'' Waarop Evelyn met een mysterieuze grijns vaststelt: ,,Zo lang?'' Thomas: ,,Mmmm, dat ben je zeker niet gewend...'' En: ,,Hou hem maar recht.'' Tenslotte merkt Evelyn nog op: ,,Thomas, je roept toch wel als we klaar zijn?'' Het antwoord van de klusser is wederom aan de obscene kant. ,,Dat voel je vanzelf...'' Na die opmerking weten de blozende dames echt niet meer waar ze moeten kijken.Eigen Huis & Tuin is zaterdag bij RTL4 te zien om 18.15 uur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee