In één klap tieneridool. Hoe is dat?

Print
In één klap tieneridool. Hoe is dat?

Afbeelding: Facebook

Hoe is het om in één klap tieneridool te zijn? Het overkwam Martijn Terporten (33) uit Maasbree, nadat hij vijftien jaar geleden meedeed aan talentenshow Starmaker. In drie maanden tijd werd hij in het voormalige Big Brother-huis, compleet geïsoleerd van de buitenwereld, met zes anderen klaargestoomd voor de succesvolle popgroep K-otic. Zaterdag geven ze een reünieconcert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

L-magazine sprak hem in een hip koffietentje in Venlo. Waar hij vroeger nog niet precies wist wat hij wilde, is hij nu uitgegroeid tot een volwassen, zelfverzekerde man. Hun eerste single, Damn I Think I Love You, kwam meteen binnen op nummer één. In 2003 stopte de band: niet iedereen stond nog achter het concept van K-otic.

In het magazine gaat hij in op hoe hij als enige single in de groep omging met alle vrouwelijke aandacht, zijn persoonlijke zoektocht naar uitdagingen in zijn leven en de periode na K-otic, toen hij tien jaar met zijn nieuwe rockband doorbracht in Amerika. 

Lees meer in L-magazine bij de krant van zaterdag.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →