Chantal Blijft Slapen sluit af met 1,3 miljoen kijkers

Print
Chantal Janzen (37) heeft het derde seizoen van haar logeerpartijtjes in Chantal Blijft Slapen afgesloten met 1,3 miljoen kijkers. De aflevering van gisteravond waarin ze, gehuld in pyjama met zebraprint, logeerde bij zanger Danny de Munck en kickbokser Rico Verhoeven staat daarmee op de derde plaats van best bekeken programma's.

Te zien was hoe de blonde presentatrice met de familie De Munk hun jacuzzi indook en juichte toen Verhoeven een wedstrijd won in de Verenigde Staten.

De aflevering waarin Chantal een bezoek bracht aan presentator en musicalfanaat Albert Verlinde en handbalster Estavana Polman was vorige maand goed voor de meeste kijkers van dit seizoen. 1,5 miljoen liefhebbers stemden erop af.Afgelopen week deed model Kim Feenstra er via Twitter een uitnodiging naar Chantal uit. ,,Laat je lingerie dan maar thuis'', klonk het gekscherend, verwijzend naar de uitzending waarin Chantal BNN-presentatrice Geraldine Kemper verraste met een pikant slaapsetje. Of het daadwerkelijk tot een logeerpartijtje komt, is nog onbekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →