Man hakt penis af omdat zijn vrouw geen seks wil

Print
Man hakt penis af omdat zijn vrouw geen seks wil

Afbeelding: Het Nieuwsblad/SS

Een seksueel gefrustreerde man heeft zijn eigen penis afgehakt omdat zijn vrouw al meer dan tien jaar geen seks met hem wilde hebben. Toen hij voor de zoveelste keer werd afgewezen, draaide de man door. Zijn vrouw vindt niet dat haar iets te verwijten valt.

“Ik was gefrustreerd”, zo klinkt het. “We hebben de laatste tien of twaalf jaar geen seks meer gehad. Ze wilde nooit de liefde met mij bedrijven. Ze wil niet bij me komen zitten en weigert aan mijn eisen tegemoet te komen. Ze begrijpt me niet, ze is heel koppig.”

Ander verhaal
Het verhaal van zijn vrouw klinkt echter merkbaar anders. “Hij kwam elke avond dronken thuis en luisterde nooit naar me, hij gaf niet om me. Ik heb gewoon nee gezegd omdat hij dronken was en ik boos was op hem. Nu geeft hij mij de schuld terwijl ik niks heb gedaan. Hij is gek geworden.

Ghasi Ram en zijn vrouw Manjhri Devi zijn al achttien jaar getrouwd en hebben een dochter en twee zonen, maar het drankprobleem van Ram deed de relatie verzuren. Op de bewuste avond kwam de man dronken thuis, en toen zijn vrouw weigerde met hem naar bed te gaan, hakte hij in een vlaag van pure woede zijn eigen penis af voor de ogen van Devi.

Ram viel meteen op de grond van de pijn, en de buren belden een dokter. Volgens de politie werd er geen klacht ingediend. Over de toestand van het geslachtsdeel van de man is niets bekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →