Nieuw spoor naar vermiste Elke Wevers

Print
Nieuw spoor naar vermiste Elke Wevers

Afbeelding: HBVL/JG

Precies zes jaar geleden verdween Elke Wevers uit Neeroeteren. Haar radeloze familie schakelde de bekende detective Ben Zuidema in om haar te vinden. Hij is nu op sporen gestuit die onder meer leiden naar Frankrijk. “We hebben iemand op het oog. Zit ik toch mis, dan is het nog winst want dan kunnen we die naam doorstrepen", zegt Zuidema.

 

"We zijn heel hoopvol", zegt de detective. "Ik ben onlangs in Tongeren geweest om er als getuige te worden gehoord door de onderzoeksrechter. In het drie uur lange gesprek, heb ik hem alles verteld wat ik in mijn onderzoek ben te weten gekomen. Hij is een heel kundig en gemotiveerd man."

 

Elke verdween op 9 december 2010 toen ze op weg was naar haar werk in het ziekenhuis van Maaseik. In het hele onderzoek zijn de voorbije jaren tal van zoekacties verricht en enkele mensen verhoord, maar resultaten werden er voorlopig dus nog niet geboekt.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee