Nieuw spoor naar vermiste Elke Wevers

Print
Nieuw spoor naar vermiste Elke Wevers

Afbeelding: HBVL/JG

Precies zes jaar geleden verdween Elke Wevers uit Neeroeteren. Haar radeloze familie schakelde de bekende detective Ben Zuidema in om haar te vinden. Hij is nu op sporen gestuit die onder meer leiden naar Frankrijk. “We hebben iemand op het oog. Zit ik toch mis, dan is het nog winst want dan kunnen we die naam doorstrepen", zegt Zuidema.

 

"We zijn heel hoopvol", zegt de detective. "Ik ben onlangs in Tongeren geweest om er als getuige te worden gehoord door de onderzoeksrechter. In het drie uur lange gesprek, heb ik hem alles verteld wat ik in mijn onderzoek ben te weten gekomen. Hij is een heel kundig en gemotiveerd man."

 

Elke verdween op 9 december 2010 toen ze op weg was naar haar werk in het ziekenhuis van Maaseik. In het hele onderzoek zijn de voorbije jaren tal van zoekacties verricht en enkele mensen verhoord, maar resultaten werden er voorlopig dus nog niet geboekt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen