Rico niet onder de indruk van provocaties Badr

Print
Rico niet onder de indruk van provocaties Badr

Afbeelding: AD

In de König-Pilsener-Arena in het Duitse Oberhausen vindt morgen dé kickbokswedstrijd van het jaar plaats. Dan treffen Badr Hari en Rico Verhoeven elkaar in de ring. Vandaag stonden de twee vechters alvast oog in oog tijdens de weging en staredown. Eén ding is duidelijk: de kickboksers zijn van plan elkaar met haar en huid op te eten.

Op wat duw- en trekwerk na is de weging en staredown zonder incidenten verlopen. Bij aanvang van het weegmoment was Badr lange tijd nergens te bekennen. ,,Altijd laat komen hè, en een beetje de show proberen te stelen'', reageerde de Brabantse Rico koeltjes. Tijdens zijn weegmoment kondigde hij zelfverzekerd aan dat hij Badr morgen neer zal slaan. 

Grimmig
Op het moment dat The King of Kickboxing en The Golden Boy oog in oog kwamen te staan, was de vijandigheid tussen beide vechters te voelen. Een lange tijd bleven de kickboksers elkaar strak aankijken, waarbij de stoom uit de oren van een briesende Badr kwam. De organisatoren van Glory moesten uiteindelijk tussenbeide komen.

Vervolgens werd de sfeer in de zaal wat grimmig. De kickbokser werden ingesloten door camera's van de pers en telefoontjes van de fans. Iets dat Badr en Rico nog meer leek op te fokken. De supporters lieten zich ondertussen flink horen. Zo klonk er uit de zaal onder meer: ,,Badr gaat je slopen!''.

Persconferentie
Badr en Rico troffen elkaar begin november voor het laatst tijdens een persconferentie in Amsterdam, maar bij die staredown liep Badr echter weg. Vandaag leek het erop dat The Golden Boy helemaal niet zou komen opdagen, totdat hij fashionably late en met veel bombarie ineens toch de zaal binnenliep.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →