Iedereen plaste tegen haar hek, dus bedacht ze iets

Print
Iedereen plaste tegen haar hek, dus bedacht ze iets

Afbeelding: Somerset Live

Toen Zoe naast een sportveld ging wonen, had ze zich voorbereid op het lawaai dat daarbij komt kijken. Wat ze niet had zien aankomen was dat haar hek een tweede leven zou krijgen als openbaar toilet. De vrouw wilde er echter niet te veel over klagen en koos daarom voor een iets ludiekere oplossing.

“Ik was voorbereid op het lawaai, het schelden en de lampen. Ik wist toen ik naar hier verhuisde dat dat een gegeven zou zijn, maar het plassen had ik nooit verwacht”, vertelde de Engelse vrouw aan Somerset Live. Het hek van de vrouw wordt al twee jaar als urinoir gebruikt, wat voor heel wat schade en hinder gezorgd heeft. “Er is schade aan al onze auto’s en mensen beklimmen het hek om in onze tuin terecht te komen.”

Hoewel de vrouw het personeel van het sportveld in haar woonplaats Yeovil heel behulpzaam vindt in haar strijd tegen de wildplassers, stoten ook zij vaak op obstakels. “Telkens ik hen erom bel, spreken ze de wildplassers wel aan, maar vaak beginnen de sporters hen uit te schelden. Vorig jaar is een e-mail uitgestuurd met het dreigement wildplassers van het veld te halen, maar het is nooit gestopt.” Nu nam Zoe de zaak zelf in handen en wijst ze wildplassers graag de weg naar het dichtstbijzijnde toilet!