Badr Hari breekt arm in prestigegevecht

© AD

Kickbokser Badr Hari heeft gisteravond zijn arm gebroken in het prestigegevecht met Rico Verhoeven. Dat heeft de trainer van de Amsterdammer vandaag bevestigd aan Ziggo Sport, meldt de zender. Hari reist later op de dag terug naar Nederland waar een chirurg zijn arm verder zal onderzoeken.

AD

Hari moest in Oberhausen in het begin van de tweede ronde opgeven met een blessure vlak onder zijn rechterelleboog. De Amsterdamse kickbokser was de partij juist goed begonnen en had de eerste ronde op punten gewonnen. Hij startte ook goed aan het tweede bedrijf, totdat zijn onderarm hem in de steek liet. De winst ging daardoor naar Verhoeven, de regerend wereldkampioen uit Brabant.Beiden lieten vlak na het gevecht al weten niet op deze manier te willen verliezen of winnen. Daardoor krijgt het gevecht mogelijk volgend jaar een vervolg.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee