Afgekeurde 'nipplegate' naaktfoto's Toprak per abuis op tv

© RTL

Presentator Carlo Boszhard (47) heeft per abuis pikante foto's van actrice Toprak Yalçiner (29) aan duizenden kijkers van zijn programma Carlo's TV Café getoond. Op een scherm verschenen gisteravond foto's die studiogast Toprak niet herkende. Met een zeer verbaasde Carlo tot gevolg.

Suzanne Borgdorff

,,Laat de foto's even zien mensen'', begon de presentator, waarna beelden van een naakte Toprak - gemaakt in haar eigen huis voor een reportage van JFK Magazine - verschenen. Bij een zwart-wit kiekje waarop ze haar topje uittrekt, klonk de twijfel al in Topraks stem. ,,Oh my God...''Dan, bij een pose waarop de Nederlands-Turkse Toprak haar blote benen de lucht ingooit met daarbij de opmerking van Carlo dat het om een 'aparte' foto gaat: ,,Maar dit zijn niet de foto's die eh... Nu moet ik even mijn agent gaan bellen. Dit zijn de foto's die ik niet goedgekeurd heb!''NipplegateCarlo noemde het voorval 'afschuwelijk'. ,,Bij deze mijn excuses. Je bent toch niet echt boos hoop ik. Lieverd, het spijt me echt heel erg.'' Vervolgens toonde hij de echte foto's vanuit het blad. Toprak: ,,Ja, dit is de foto die erop lijkt. Die andere was iets te nipplegate-erig.''RTL laat vandaag in een reactie weten dat de foute foto's werden aangeleverd door JFK Magazine. ,,Onze redactie kreeg de hoge resolutie-beelden en ging ervan uit dat het om de juiste ging. De fout ligt dus bij JFK.''BalansHet was de eerste keer dat Toprak helemaal uit de kleren ging voor een shoot. ,,Vorig jaar had ik dit niet gedaan. Ik ben eindelijk tevreden met mijn lijf, alles is in balans. Het was nu of nooit, voor je het weet is dit moment voorbij'', vertelt ze in het bijbehorende interview in het mannenblad.Toprak ken je onder meer van haar rol als Nuran Baydar in Goede Tijden Slechte Tijden (tot 2014) en Dilem Yildiz in de RTL-ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum. Ook wil ze zich ontwikkelen als presentatrice.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee