Rematch tussen Badr en Rico lijkt onwaarschijnlijk

© AD

Een nieuwe wedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven leek er even aan te komen. Maar of het gaat lukken is de vraag. Badr moet nog steeds zo'n 6,5 maand de cel in.

AD

Rico won officieel afgelopen zaterdag het veelbesproken gevecht in Oberhausen, maar Badr verloor eigenlijk niet. Iedereen kon gekalmeerd naar huis. We konden onze lol op: Badr en Rico riepen meteen nog een keer te willen. Maar of we dat gaan meemaken?Er staat Badr (32 jaar) nog een celstraf van 6.5 maand te wachtenvoor een reeks mishandelingen. Hij ging in cassatie bij de Hoge Raad en krijgt waarschijnlijk in de eerste maanden van 2017 te horen of de celstraf blijft staan. ,,Als dat gebeurt, is de kans groot dat hij volgend jaar een oproep krijgt om die straf uit te zitten'', zegt zijn advocaat Bénédicte Ficq. ,,Bespiegelingen of hij daarna weer op niveau kan kickboksen, laat ik graag aan anderen over.''

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee