Vrouw (24) overlijdt na val in vat chocolade

© MailOnline

Een vrouw is gisteravond overleden nadat ze in een vat met gesmolten chocolade was gevallen in een fabriek. Wie denkt dat ze verdronk, komt bedrogen uit: Svetlana Roslina werd in stukken gehakt door de machine.

AD

De 24-jarige Svetlana werkte in een snoepfabriek in Fedortsovo, dichtbij Mouskou. Ze belandde in een vat met chocolade en werd volgens de Daily Mail vermalen. Volgens ooggetuigen zouden alleen haar benen nog uit de machine steken.Hoe Svetlana in het vat terecht is gekomen, is nog onduidelijk. Verschillende verhalen doen de ronde: ze zou haar telefoon in het vat hebben laten vallen en erin gevallen zijn toen ze hem eruit probeerde te vissen.PolitieAnderen beweren dat ze een zak ingrediënten in het vat wilde legen en toen haar evenwicht verloor. De politie onderzoekt de zaak. Svetlana laat haar man Vladimir en twee jonge kinderen achter.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee