Dragqueen uit Limburg gaat wereld over

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Miss Patty Pam-Pam (alias van Pieter Roberts uit Amstenrade) is een van de honderd dragqueens die op dit moment een wereldwijde hit scoren met hun vrolijke kerstvideo die online te bekijken is.

Kim Noach

In de video playbacken de queens de grootste kersthits in de meest kleurrijke outfits. Miss Patty Pam-Pam is vrijwel in het begin van de video te bewonderen in het bad met haar karakteristieke roze pruik op. Het idee van de kerstboodschap komt van Lady Galore, bekende Nederlandse travestiet uit Amsterdam en goede vriend van Patty Pam-Pam.

Het filmpje is inmiddels door binnen- en buitenlandse media opgepakt, zoals de Telegraaf en Huffington Post met als gemeenschappelijke reactie: ‘als je hier niet vrolijk van wordt!’ Kijk en oordeel vooral ook zelf. Vrolijke feestdagen!

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee