Politie schiet op A20 na aanrijding, verdachten aangehouden

Print
Politie schiet op A20 na aanrijding, verdachten aangehouden

Afbeelding: AD/Twitter

De politie heeft zaterdagochtend schoten gelost na te zijn aangereden op de snelweg A20 ter hoogte van knooppunt Terbregseplein. Niemand raakte daarbij gewond. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Het schietincident gebeurde nadat agenten een auto wilde controleren wegens opvallend rijgedrag.Toen de politie een stopteken gaf, reed de verdachte tegen de politieauto aan en ramde deze opzij. Daarbij raakten beide auto's beschadigd.

Nadat agenten schoten hadden gelost, stopte de auto op de verbindingsweg naar de A16. Een verdachte vluchtte uit de auto, maar kon snel worden aangehouden. De andere kon in de auto worden gepakt.

Voor onderzoek was de verbindingsweg tussen de A16 en A20 richting Hoek van Holland bij het knooppunt Terbregseplein ruim een uur afgesloten. Ook de snelweg A20 vanuit de richting Gouda werd afgesloten. De afsluiting zorgde op de A16 voor enig oponthoud.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →