Rico Verhoeven neemt gas terug: Ik zag er uit als Wolverine

Print
Rico Verhoeven neemt gas terug: Ik zag er uit als Wolverine

Afbeelding: ANP

Kickbokswereldkampioen Rico Verhoeven neemt even gas terug. Dat zei hij tijdens een meet en Greet in Breda. ,,Ik zag er even uit als Wolverine na het gevecht met Badr Hari."

Op de glimmende auto's let bijna niemand: alle ogen zijn gericht op de beste kickbokser van de wereld: Rico Verhoeven. Autobedrijf Jaguar Land Rover Knook in Breda sponsort de sportman. Nadat Verhoeven vorige week de 'wedstrijd van de eeuw' tegen Badr Hari won, nodigde Knook de kickbokser uit in Breda voor een meet and greet met de klanten van de autogarage. 

Verhoeven ging onvermoeibaar met de bezoekers op de foto. Voor hem was het een gekkenhuis de afgelopen week: ,,Ik had wel wat verwacht, maar dit was bizar. Het is echt heel erg druk. Nog een aantal televisieprogramma's en afspraken en dan neem ik met de feestdagen even gas terug." 

Hechtingen
Over zijn herstel na het kickboksgevecht: ,,Ik zag er even uit als Wolverine", zegt hij, wijzend naar de snee op zijn neus, ,,maar de hechtingen zijn er al uit. Wanneer ik weer in de ring sta? Moeilijk. Ik gok ergens april, mei of juni." 

De garage hing de komst van de wereldkampioen expres niet aan de grote klok: ,,Je weet namelijk niet wat er op afkomt, ook qua voor- of tegenstanders", zegt sales manager Alexander Dekker. Uiteindelijk kwamen er zo'n tweehonderd mensen op de ontmoeting af. ,,Dit zag ik ook niet aankomen."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →