Jongen (16) uit Venray slachtoffer van bizar ongeval

© ANP

Een 16­-jarige jongen uit Venray is zwaargewond geraakt bij een bizar ongeval in Tienray. Een vrouw reed met haar auto over de jongen die al op de weg lag.

John Verstraelen

Volgens een woordvoerder van de politie is de jongen zwaargewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Over de aard van de verwondingen wilde de politie gisteren niets zeggen. Of er drank in het spel was, is ook niet duidelijk. Volgens de politie was de jongen niet op weg naar bijvoorbeeld een weekendbaan.Een automobiliste reed zaterdagochtend rond half zeven door de Kloosterstraat in Tienray toen ze plotseling merkte dat ze iets geraakt had. Toen de vrouw uitstapte om te kijken, zag ze tot haar grote schrik de jongen liggen. Of de vrouw geheel over de jongen heen is gereden of alleen delen van zijn lichaam heeft geraakt, wil de politie niet zeggen. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor medische bijstand. Het slachtoffer werd uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Hoe de jongen op het wegdek terecht is gekomen, was ook gisteren nog niet duidelijk. Zijn fiets werd in de buurt van de plek van het ongeluk teruggevonden, maar het is nog altijd onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie zoekt daarom getuigen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee