Jacqueline Klingenstijn maakt vastelaovesposter 1Lokaal

Print
Uitgever A&C Media van onder andere de weekkranten van 1Lokaal heeft net als vorig jaar ook weer in samenwerking metsupermarktketen Jan Linders een kleurrijkevastelaovesposter van de Maastrichtse Jacqueline Klingenstijn.
Klingenstijn ging na de Limburgwijde warme ontvangst van haar poster vorig jaar opnieuw aan de slag met een spetterende 2016-creatie: een feestende moeder met op haar rug een gul lachend kind. Met deze poster wil ik vooral laten zien dat carnaval ook een feest voor kinderen is", aldus Jacqueline. Tegelijkertijd maakt het portret duidelijk dat de echte vastelaovesvierder de ware spirit in eerste instantie krijgt overgebracht door z'n ouders." En zo is het maar net. De rood-geel-groene kriebels kun je oplopen, maar zitten toch vooral in de ge-nen.
De poster isgratis verkrijgbaar bij alle Jan Linders-vestigingen in de regio, bij Meubelen Verstegen aan de Loogweg 4 in Herten, bij Auto Heurkens aan de Rijksweg Noord 3 in Echt en bij Auto Herkens/Auto Niroc aan de Jacob Romenweg 8 in Roermond.