Vastelaovend in Limburg marathon zaterdag 30 januari live op TV Limburg

Print
Meerdan 25 artiesten en twintigverenigingen staan op zaterdag 30 januari weer te popelen om deel te nemen aan de Vastelaovesmarathon op de regionale omroep TV Limburg. Van 11.11 tot 19.00 wordt het publiek en de kijker thuis verwend met alles wat maar te maken heeft met de Vastelaovend.Enkele namen die op de b?hne staan zijn: Beppie Kraft, Big Benny, Spik & Span, W-Dreej, De Toddezek, Fabrizio, Kartoesj, Ziesjoem, De Shakin Dj's, Frans Theunisz, De Herringbiessere, Domm & D??l, La Bamba, Martin & Guido, De Kn?ppeleen nog vele anderen. Daarnaast komen verenigingen van Venray tot Eijsden en van Kerkrade tot Weert met hun hoogheden te vertellen over hun jubileum, tradities, prestaties en leuke anekdotes.

Limburg Ordes

Op drie momenten in de Vastelaovesmarathon worden ook verschillende Limburg Ordes uitgereikt. In de afgelopen tijd konden mensengenomineerd worden voor een zilveren en/of gouden Limburg Orde als verdienste voor de Vastelaovend in zijn of haar regio. Tijdens de Marathon worden de eerste ordes uitgereikt door Vastelaovend in Limburg.

Uitzending live bijwonen?

De uitzending is live te volgen via TV Limburg (Ziggo 34) en via het analoge pakket. Of kijk via de livestream. Publiek is ook welkom. Opgeven kan via dit formulier.